درباره ما

درباره ی آرام

شرکت آرام انرژی گلگون با هدف ارائه خدمات در زمینه تولید و صادرات انواع فرآورده های نفتی و با ایجاد فرآیند تفکر گرا در جهت بهبود خدمات کیفی و رضایت مشتریان داخلی و خارجی و پیشگیری از آلودگی زیست محیطی و ارتقاء ایمنی بهداشت حرفه ای و سلامت کارکنان، محیط کار و منابع سازمان تاسیس و به ثبت رسیده است.

این شرکت با اخذ مجوز از سازمان های ذیربط و براساس استانداردهای بین المللی و داخلی با پشتوانه فنی و تجربی کادر متخصص فعالیت خود را در زمینه های تولید انواع فرآورده های نفتی (هیدروکربوری) آغاز نموده است.

پالایشگاه

احداث این پالایشگاه از بهار 1402 آغاز شده و پیش بینی می شود فاز اول آن تا پایان سال 1403 به بهره‌برداری برسد.

ظرفیت تولید این پالایشگاه 20.000 بشکه در روز پیش بینی شده است تا از این طریق بتواند با تمرکز بر صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس و از طریق دریا اهداف صادراتی خود را محقق سازد و به مسیر تامین ارز مورد نیاز کشور در آینده به سهم خود کمک نماید.

انواع تولیدات آرام انرژی شامل هیدروکربن سبک و سنگین ناشی از تقطیر میعانات گازی و بلندینگ، انواع حلال ها و همچنین شیرین سازی میعانات گازی و هیدروکربن خواهد بود.

جغرافیایی منطقه

استان هرمزگان در سال 1346 با نام فرمانداری کل بندرها و جزایر خلیج فارس و دریای عمان شروع به کار کرد و از سال 1355 با نام استان هرمزگان به فعالیت خود ادامه داد. این استان به مرکزیت، بندر عباس دارای شهرستان های میناب، بندر لنگه، بستک، جاسک، حاجی آباد، بندر خمیر، پارسیان، سیریک، سندرک، رودان، ابوموسی، کیش و قشم میباشد. بندر عباس مرکز استان هرمزگان و یکی از کلان شهرهای ایران است که در قسمت جنوبی کشور و در ساحل خلیج فارس قرار دارد. وسعت شهرستان بندر عباس ۲۷۳۱۶ کیلومتر مربع است.
پروژه پالایشگاهی آرام انرژی گلگون واقع در استان هرمزگان و غرب بندر عباس در مجاورت روستای گچین پایین و شمال شرقی بندر پل (حدود ۲ کیلومتری) قرار گرفته است. موقعیت جغرافیایی منطقه در زون، 40 گوشه ی شمال غربی شامل ۳۸۴۵۱۶E و N ۲۹۹۵۳۱۷ و گوشه ی جنوب شرقی شامل: ۳۹۲۵۸۸۵ و ۷ ۲۹۹۲۵۳۳ می باشد.

جغرافیایی منطقه
نقشه هوایی

به طور کلی استان هرمزگان در اقلیم گرم و خشک قرار دارد. قرار گرفتن استان در عرضهای جغرافیایی نزدیک به مدار رأس سرطان سبب بالا بودن میانگین دما در اکثر ماههای سال می شود. از عوامل مؤثر در آب و هوای استان میتوان به حاکم بودن سیستم پرفشار جنب حاره ای، تأثیر توده های هوای مختلف، وجود ارتفاعات در بخشهای شمالی استان، فاصله از دریا و وزش بادهای محلی اشاره کرد. از بین این عوامل نقش سیستم پرفشار جنب حاره ای به دلیل ایجاد شرایط نشست هوا و ایجاد جو پایدار پررنگ تر است و همین مسئله سبب کاهش بارندگی و ایجاد شرایط بیابانی و خشک در استان میشود. اما در نواحی شمالی استان وجود ارتفاعات، دما و رطوبت نسبی هوا را به طور محوس کاهش داده، موجب اعتدال آب و هوا می.شود. عامل فاصله از دریا نیز در افزایش یا کاهش رطوبت نسبی مناطق مختلف نقش دارد به گونه ای که سبب ایجاد تفاوت در آب و هوای بیابانی ساحلی و بیابانی داخلی شده است.

برای شرکت در مناقصات ما کلیک کنید.

اسکرول به بالا